Istoria Clubului

111

Clubul Sportiv “SPARTAN” este un club destul de tînăr, dar cu multe obiective puse petnru mulţi ani înainte. Idea de a fonda clubul sportiv „SPARTAN” a fost de mai de mult timp, dar acest fapt a fost realizat în anul 2014. Denumirea clubului reprezintă sporitivul care practică Taekwon-Do şi are calităţi spartane care sunt: respect, sinceritate,  insistenţă,  autocontrol şi duh neînfrînat. Clubul a fost fondat de către actualul preşedinte Ivan Iliev.

Clubul sportiv „SPARTAN” se bucură de susţinerea mai multor persoane din afara clubului care mereu l-au susţinu pe Preşedintele clubului şi au stimat şi au înpărtăşit valorile lui, care la rîndul său vor fi transmise mai departe membrilor clubului.

 

Scopul fondării acestui club a fost şi este  dezvoltarea artei martiale Taekwon-Do, promovarea modului sănătos de viaţă şi a dezvolta disciplina în rîndurile copiilor. Clubul sportiv „SPARTAN”  este recunoscut prin nivelul înalt al calităţii antranamentelor pe care le desfăsoară cu sportivii clubului. Dovadă al antranamentelor calitative sunt medaliile şi diplomele care sunt obţinute la diferite campionate de catre sportivii clubului. În prezent Clubul deţine peste 100 medalii la campionate naţionale şi locare, citeva zeci de medalii la campionate internaţionale şi 2 medalii de aur la campionatul modial de Taekwon-Do. La moment clubul activează în or. Cahul şi în cîteva sate din r. Cahul, dar este în permanentă creştere şi extindere. Total clubul numără aproximativ 170 sportivi care practică arta marţială Taekwon-Do.

Vîrsta sportivelor clubului este cuprinsă între 5 ani şi 65 ani. Toti membrii se bucura de antranamente calitataive, examene, competitii, seminarii, cantonamente. Clubul are grupe de antranament pentru copii din grădiniţă,  clasele primare,  precum şi grupe pentru doamne şi domnişoare, grupe pentru bărbati care sunt trecut de vărsta de 35 ani. Clubul sportiv  „SPARTAN” este deschis pentru toţi cei care doresc să cunoască arta marţială Taekwon-Do.

Sala clubului sportiv „SPARTAN”

[print_gllr id=422]